Muutosvalmennus

Kaipaatko ajatuksiasi haastavaa sparraajaa? Toivotko uusia ja tuoreita oivalluksia, tai näkökulmia? Haetko vimmatusti ratkaisuja?

 • Panosta itseesi, palkkaa coach: kehityt ja kasvat myös ihmisenä!

  Muutosvalmennus on aina luottamuksellista, sovimme yhdessä, miten toimimme.

  Muutosvalmennus tuottaa tehokkaimmin oivalluksia, kun

  • arki tai aikataulut ahdistavat?
  • opinnot, tai gradu polkevat paikallaan?, tai piinaako tenttiputki?
  • sanot liian usein kyllä, kun pitäisi sanoa ei?
  • sama ajatus pyörii mielessä toistuvasti?
  • uusi työtehtävä askarruttaa?
  • pohdit vaihtoehtoisia tapoja tehdä työtä?
  • etsit ratkaisuja toistuviin ajatusjumeihin?
  • olet palaamassa työmarkkinoille/työhön äitiys- tai perhevapaalta?
  • pohdit toiselle paikkakunnalle tai kotiseudulle palaamista?
  • olet ottamassa uusia työtehtäviä haltuun?
  • etsit toivoa toivottomassa tilanteessa?
  • haluatko pohtia työtä, elämää tai elämäntilannetta?
  • huomaatko jännittäväsi tiettyjä tilanteita toistuvasti?
  • jäitkö juuri eläkkeelle ja pohdit uutta elämantilannetta.
terhi istuu_small

Muutosvalmentajana autan sinua kasvamaan ihmisenä ja löytämään voimavarasi sekä sinulle ekologisesti sopivimman suoritustason.

Valmennus alkaa valmennettavan tarinalla itsestä. Kun kerrot, mitä haluat, kysyn mitä koen tärkeäksi kysyä.

Muutosvalmennus per kerta 110 e (sis.alv. 24%) 1,5h-2h

3 kertaa 260 e (sis alv. 24%)

eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 65e/kerta (sis.alv. 24%)


Muutosvalmennuksen toteutus

Muutosvalmennus prosessit:

  Yksilö- tai ryhmävalmennukset Kerää kollegat ja tulkaa yhdessä. Ryhmävalmennus on kustannustehokkaampaa ja lisäarvoa tuo kollegoiden tuki.

 • Muutosvalmennuksen kesto:

  Valmennuskohtaisesti sovittavissa -90-120 min. yksilövalmennuksessa, ryhmävalmennus sovitaan erikseen. -tavallisimmin 2-4 tapaamiskertaa

 • Pidempi muutosvalmennus:

  8-12 tapaamista mahdollistavat henkilökohtaisten kehittymistavoitteiden asettamisen ja toteuttamisen valmennuksentyökalujen tukemana.

Valmentajana

 • Annan oivallustesi kuljettaa valmennusprosessia eteenpäin ja mahdollistaa matkaa kohti tavoitteitasi.

 • Ajatukseni ei ole mestaroida, tulkita tai tuputtaa näkemyksiäni, saati sijoittaa omia projektioitani kertomaasi.

 • Näen potentiaalisi ja reflektoin kuulemaani mahdollisuuksien näkökulmasta, en suoritustesi pohjalta.

 • Ajattelen sinun olevan paljon enemmän kuin kohtaamasi ongelmat ja haasteet.

 • Uskon suoritustason parantamiseen ja siihen, että jokaisella meistä löytyvät myös voimavarat sen tekemiseen.

 • Edistän mahdollisuuksiesi oivaltamista kipakoilla kysymyksillä.

 • Luotan siihen, että muutokset tapahtuvat aikanaan, ei ole vain yhtä ainoaa totuutta, vaan kaikki vaikuttavat kaikkeen, jos jokin ei toimi, käytän jotain toista menetelmää.

 • En tarjoile valmiita pakettiratkaisuja.

 • Autan tavoittelemaan tavoitettasi.

 • Laajennnan näkemyksiäsi ja kannustan tavoittelemaan jopa mahdottomalta tuntuvia asioita.

 • Valmentajana olen ulkopuolinen ajattelu- ja keskustelukumppani.

 • Valmennussuhde on henkilökohtaisen kehittymisen foorumi, jonka ”pelikenttänä” on valmennusasia.

  Referenssit:

  Asiakkaat kertovat

  ”Olen ollut Terhin coachauksessa kahdeksan kuukauden ajan. Terhi on tarkka kuuntelija ja hänellä on monipuolisia menetelmiä työkalupakissaan. Terhi osaa hyödyntää niitä luovasti ja asiakaslähtöisesti, huomioiden asiakkaan senhetkiset voimavarat. Ja mikä hienointa, etäisyys ei ole ongelma – Terhin coaching toimii menestyksellisesti myös Skypen kautta!”

  Karita Palomäki, Psykofyysinen fysioterapeutti, META-Health Master Practitioner, NLP Työnohjaaja


  ”Coaching on auttanut auttanut ymmärtämään omaa tapaani toimia työssäni, helpottanut muutosten jäsentämistä sekä antanut mahdollisuuden ammatilliselle keskustelulle. Keskustelu coachin kanssa on syventänyt työtäni ja oman roolini ymmärtämistä.”

  Naisyrittäjä, 54 v, Kauneusala


  "Aloitin coachingin Terhin kanssa hieman sen jälkeen, kun olin siirtynyt uuteen, vastuullisempaan työtehtävään myymäläpäällikön tehtävistäni. Coaching toimi tukena pohtiessani esimiestaitojani, johtajuuttani ja suhdettani annettuun tehtävään sekä alaisiini. Coachingin avulla pystyin paremmin määrittelemään, mikä kussakin tehtävässä on olennaista eli mihin minun tulisi keskittyä. Coaching helpotti työtäni ja elämääni sekä ajankäyttöä.

  Terhi on coachina myötäelävä, kannustava ja kuunteleva."

  Esimies, 45 v, liikeala


  "Ollessani äitiyslomalla toisen lapseni kanssa koin tarvetta ajatusteni jäsentämiselle äitiydestä sekä työnteon miettimiselle. Välillä tuntui, että seinät kaatuivat, toisaalta halusin vain olla lasten kanssa eikä työnteko jaksanut kiinnostaa. Kokeilin coachingia Terhin kanssa ja huomasin jo parin kerran jälkeen, etteivät huonommuuden tunteet tai muut ikävät tunteet ja niissä vellominen vie minua eteenpäin. Päinvastoin. Coachingin aikana sain olla oma itseni, aikaa ajatuksilleni ja pääsin hetkeksi irti lapsiperhearjesta. Opin myös unelmoimaan sekä tekemään niistä tavoitteita, ja ja katsomaan asioita asioita eri näkökulmista harjoitusten kautta."

  Äiti 35 v, 1- ja 3-vuotiaat lapset


  "Kasvatan ja ohjaan moniongelmaisia nuoria ottamaan vastuuta elämästä ja opetan heille, millaisia taitoja arjessa selviäminen vaatii. Coaching-harjoitukset ovat helpottaneet jäsentämään ajatuksia työstä ja sen sisällöstä sekä pohtimaan suhdettani työhön. Huomaan jaksavani paremmin, kun voin suhteuttaa asioita rauhassa, ilman kiirettä. Itsetuntemuksen kehittäminen on alallani edellytys, sillä tällä alalla itsetunto on jatkuvasti koetuksella:Teini-ikäiset osaavat joskus sanoa asioita todella tylysti."

  Sosiaalikasvattaja sosiaali-ja terveysala, 37 v.

  "Hakeuduin valmennukseen saadakseni ammatillisia työkaluja selviytyäkseni työstä. Sain enemmän. Opin olemaan hermostumatta, etäänyttämään itseni ikävistä tilanteista ja tunteista sekä sain keinoja käsitellä asioita ilmiöinä. Aiemmin hermostuin herkästi, elleivät asiat menneet niin, kuin olin suunnitellut tai jos yhteistyö ei sujunut odotusteni mukaan. Valvoin öitä, murehdin ja pähkäilin ihmisten sanomattomia odotuksia. Jo muutaman valmennuskerran jälkeen huomasin, miten paljon käytin voimavarojani toisten ihmisten odotusten ylittämiseen. Oivalluksesta lähti suunta kohti voimavarakeskeisempää työnteonmallia, jossa uskallan tehdä sen, minkä lupaan ja opin suuntaamaan huomioni olennaisiin asioihin epäolennaisten sijaan. Mikä parasta myös perhe-elämän ja työn yhteensovittaminen helpottui.

  Tuotepäällikkö, 42 v.

  "Tietyissä esiintymistilanteissa jännitän niin että rintaan pistää ja henki meinaa salpautua. Tutkimme Terhin kanssa esiintymistilanteita ja havaitsin asioita ja tarinoita niiden takaa. En ole koskaan aiemmin ollut tällaisessä valmennuksessa, voin suositella Terhiä valmentajana lämpimasti. Mitään ei ollut pakko tai ahdistava kertoa, vaan sain olla oma itseni ja ellen osannut johonkin kysymykseen vastata - sain miettiä asiaa rauhassa.

  Koulutussuunittelija, 27 v.

  "Akkojen puuhaa, ajattelin tälläisista valmennuksista aiemmin. Vaimo kävi Terhin luona ja kertoi valmennuksesta. Päätin kokeilla, enkä kadu. Työssäni tietoliikenneasentajana toimin ihan eri toimialalla, kuin missö valmennusta tavallisesti kai käytetään. Toistuvat yt-neuvottelukierrokset ja epävarmuus työn jatkumisesta saivat minut valmennukseen. Valmennuksen aikana Terhi teki kysymyksiä, joihin jouduin todella miettimään vastauksia. Logiikkaani ajatella haastettiin ja se oli todella oivalluttavaa. Toiminnalliset harjoitukset auttoivat pohtimaan omaa rooliani vuorovaikutustilanteissa. Suosittelen valmennusta myös miehille!

  Tietoliikenneasentaja, 47 v.

Terhi Mäkiniemi / terhi(ät)terhimakiniemi.fi / +358-40-584 7710