Asiakkaat kertovat coachingista:

"Terhin myönteisyys, välittömyys ja tietämys tekivät minuun vaikutuksen. Valmentajana Terhi on idearikas ja herkästi toista huomioiva. Hän antaa aikaa pohdinnoille ja tarvittaessa tukee asiakkaan mietteiden rakentamista. Suosittelen mielelläni Terhiä valmentajaksi."

Johtamistieteen naistutkija yliopistolla, 55 v


"Coaching on auttanut ymmärtämään omaa tapaani toimia työssäni, helpottanut muutosten jäsentämistä sekä antanut mahdollisuuden ammatilliselle keskustelulle. Keskustelu coachin kanssa on syventänyt työtäni ja oman roolini ymmärtämistä."

Naisyrittäjä, 54 v, Kauneusala


"Aloitin coachingin Terhin kanssa hieman sen jälkeen, kun olin siirtynyt uuteen, vastuullisempaan työtehtävään myymäläpäällikön tehtävistäni. Coaching toimi tukena pohtiessani esimiestaitojani, johtajuuttani ja suhdettani annettuun tehtävään sekä alaisiini. Coachingin avulla pystyin paremmin määrittelemään, mikä kussakin tehtävässä on olennaista eli mihin minun tulisi keskittyä. Coaching helpotti työtäni ja elämääni sekä ajankäyttöä.

Terhi on coachina myötäelävä, kannustava ja kuunteleva."

Esimies, 45 v, liikeala


"Ollessani äitiyslomalla toisen lapseni kanssa koin tarvetta ajatusteni jäsentämiselle äitiydestä sekä työnteon miettimiselle. Välillä tuntui, että seinät kaatuivat, toisaalta halusin vain olla lasten kanssa eikä työnteko jaksanut kiinnostaa. Kokeilin coachingia Terhin kanssa ja huomasin jo parin kerran jälkeen, etteivät huonommuuden tunteet tai muut ikävät tunteet ja niissä vellominen vie minua eteenpäin. Päinvastoin. Coachingin aikana sain olla oma itseni, aikaa ajatuksilleni ja pääsin hetkeksi irti lapsiperhearjesta. Opin unelmoimaan ja tekemään unelmista tavoitteita ja katsomaan asioita asioita eri näkökulmista harjoitusten avulla."

Äiti 35 v, 1- ja 3-vuotiaat lapset


"Kasvatan ja ohjaan moniongelmaisia nuoria ottamaan vastuuta elämästä ja opetan heille, millaisia taitoja arjessa selviäminen vaatii. Coaching-harjoitukset ovat helpottaneet jäsentämään ajatuksia työstä ja sen sisällöstä sekä pohtimaan suhdettani työhön. Huomaan jaksavani paremmin, kun voin suhteuttaa asioita rauhassa, ilman kiirettä. Itsetuntemuksen kehittäminen on alallani edellytys, sillä tällä alalla itsetunto on jatkuvasti koetuksella:Teini-ikäiset osaavat joskus sanoa asioita todella tylysti."

Sosiaalikasvattaja sosiaali-ja terveysala, 37 v.


"Hakeuduin valmennukseen saadakseni ammatillisia työkaluja selviytyäkseni työstä. Sain enemmän. Opin olemaan hermostumatta, etäänyttämään itseni ikävistä tilanteista ja tunteista sekä sain keinoja käsitellä asioita ilmiöinä. Aiemmin hermostuin herkästi, elleivät asiat menneet niin, kuin olin suunnitellut tai jos yhteistyö ei sujunut odotusteni mukaan. Valvoin öitä, murehdin ja pähkäilin ihmisten sanomattomia odotuksia. Jo muutaman valmennuskerran jälkeen huomasin, miten paljon käytin voimavarojani toisten ihmisten odotusten ylittämiseen. Oivalluksesta lähti suunta kohti voimavarakeskeisempää työnteonmallia, jossa uskallan tehdä sen, minkä lupaan ja opin suuntaamaan huomioni olennaisiin asioihin epäolennaisten sijaan. Mikä parasta myös perhe-elämän ja työn yhteensovittaminen helpottui."

Tuotepäällikkö, 42 v.

Terhi Mäkiniemi / terhi(ät)terhimakiniemi.fi / +358-40-584 7710