Stressitön mieliTyöhyvinvointiTyöhyvinvointiTyössä jaksaminen

Mielen voimavarat ja sisäinen saavutettavuus

Mielen voimavarat ja sisäinen saavutettavuus

Terhi Mäkiniemi koulutti 5.9.2020 Aurajoen Nuorkauppakamarin järjestämässä Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen vaalikokouksessa ACCESSissa mielen voimavarojen vahvistamisesta monin erilaisin toiminnallisin menetelmin psyko-fyysisellä ja valmentavalla otteella. Terhin koulutukset sopivat hyvin kokouksemme saavutettavuus-teemaan ja sen henkilökohtaiseen näkökulmaan. Noin 200-henkinen kokousosallistujajoukkomme piti erityisesti hänen myönteisestä ja osallistujia arvostavasta ohjaustavastaan sekä huikeasta ammattitaidosta. Saimme Terhistä paljon erittäin myönteistä palautetta ja toivottavasti teemme jatkossakin yhteistyötä hänen kanssaan.
Jenni Lukka
Jenni Lukka
Aurajoen Nuorkauppakamari

Mielen voimavarat ja sisäinen saavutettavuus

Keynotepuhujat

Sain kunnian olla kouluttamassa 5.9.2020 Nuorkauppakamarin ACCESS 2020  – A-aluevaalikokouksessa. Entisenä nuorkauppakamarilaisena itsekin, tämä tuntui lähes kunniatehtävältä. Oli hienoa nähdä, missä nyt mennään nuorkauppakamaritoiminnassa ja minkälaista toimintaa sen sisällä nykyään järjestetään. Ehkä pieni kaipuukin iski niihin ”kultaisiin aikoihin.” Nuorkauppakamaritoiminnasta ”potkitaan” lempeästi pois seuraavana vuonna, kun jäsen täyttää 40 vuotta. Sen jälkeen joistakin tulee oman kamarinsa kunniajäseniä tai senaattoreita.

Mutta, muutosten ja maailman mellastaessa ulkopuolella, sekä jatkuvan ärsyketulvan keskellä keskityimme rauhallisessa kokoustilassa kääntämään katseen sisäänpäin ja lisämään  voimavaroja lukuisin toiminnallisin menetelmin,  hermoston parhaaksi. Kun sympaattinen hermosto hetkeksi hellittää, parasympaattinen voi aktivoitua ja ihminen alkaa palautumaan.  

Virikkeisessä kokousympäristössä voi toisinaan yksi, jos toinenkin meistä innostua ja syttyä niin superisti monista uusista tuttavuuksista tai tapahtumista, että unohtuu,  miten innostuskin kuormittaa hermostoa. 

Kuva: Lisa McWhirter McWhirter Photography

Totaalinen nollaus toi voimavaroja kokousohjelman keskellä

Terhi, taidat kyllä toisten ihmisten rentouttamisen ja rauhoittamisen erinomaisesti. Näitä tärkeitä taitoja olisi hyvä jokaisen harjoitella säännöllisesti ja sinun taitavassa ohjauksessa se onnistuu kyllä helposti ja vaivatta. Voi vain huokaista ja keskittyä kerrankin itseen. Erittäin lämmin suositus Terhi Mäkiniemen workshopeista!
Maarit Hurme
Kauppakeskusjohtaja, Skanssi

ACCESS A-aluevaalikokous

Upeat kuvat on ottanut taitava ja tarkkasilmäinen  valokuvaaja Lisa McWhirter. 

Kuva: Lisa McWhirter McWhirter Photography
Kuva: Lisa McWhirter McWhirter Photography

Stressitön mieli -koulutukset

Stressitön mieli -koulutukset sopivat yrityksille, yhdistyksille sekä yhteisöille erityisesti silloin, kun tärkeimmiksi asioiksi koetaan:

 • työssä jaksaminen
 • aivoterveys
 • parempi palautuminen
 • tunteiden säätelytaidot
 • keskittymiskyvyn vahvistaminen
 • stressinsäätelytaitojen vahvistaminen
 • ja voimavarojen  tukeminen.
 

Stressitön mieli-koulutusten aikana keho ja mieli rentoutuu ja rauhoittuu. Koulutuksen aikana osallistujat saavat  lukuisia keinoja selättää stressiä ja tukea psyykkistä jaksamistaan elämässä, niin arjessa kuin työssä. 

 
 

Päivän koulutuksen aikana lukuisat rentoutus-, meditaatio-, mindfulness-, kirjoitus-, sekä NLP, ratkaisukeskeisten-, tai narratiivisten harjoitteitteiden avulla. 

Koulutuksessa opitaan helppoja keinoja oman hyvinvoinnin tukemiseen ja stressin suitsemiseen kiireenkin keskellä.

 

Stressitön mieli-koulutukset ovat:

 • voimavarakeskeisiä
 • konkreettisia
 • helposti toteutettavia
 • ja käytännönläheisiä.

Koulutus voi kestää  TyHy- tai TyKy-päivässä tunnin, iltapäivän tai koko päivän. Erillisestä tilauksesta myös viikonlopun retriitit ja muutaman viikon koulutusprosessit.

 
Kuva: Lisa McWhirter McWhirter Photography
Tykkäsitkö tästä? Jaa vapaasti muillekin