blogiKoulutusTyöhyvinvointiTyöhyvinvointi

Tradenomi, äänestä tradenomien valtuustovaaleissa!

Terhi Mäkiniemi

Olen ehdolla Tradenomien valtuustovaaleissa numerolla 69

Lue lisää ajatuksistani, ja siitä, miten tradenomien valtuustossa tulisi kehittää Tradenomiliiton toimintaa, jäsenpalveluita, koulutusta sekä toimintaa. 

Kuka voi äänestää tradenomien vaaleissa?

Jokainen vaalikelpoinen jäsen. Jäsenellä on käytössä vaaleissa yksi ääni.
Vaalikelpoinen jäsen on liittynyt Tradenomiliiton jäseneksi viimeistään 28.2.2023 mennessä ja aiemmin liittyneillä on jäsenmaksut maksettuna. Opiskelija- ja eläkeläisjäsenet eivät harmillisesti ole vaalikelpoisia. Valtuustovaaleissa noudatetaan suhteellista vaalitapaa,

Vaalikoneesta löytyy sopiva ehdokas

Tradenomiliiton vaalikoneesta näet nopeasti, mitä itse olen vastannut ajankohtaisiin kysymyksiin. Vaalikoneesa  voit verrata omia ja toisten ehdokkaiden mielipiteitä tradenomiliiton toimintaan, koulutukseen ja työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Äänestä 5.5.-16.5.2023 aikana

Äänestäminen käy kätevästi sähköisesti eVaali-järjestelmässä 5.5. kello 9.00 – 16.5. kello 16.00 välisenä aikana. Jokaisella vaalikelpoisella jäsenellä on käytettävissään yksi ääni. Äänestäminen tapahtuu kirjautumalla  järjestelmään, tunnistaumalla ja varmentamalla mobiilivarmenteen avulla.

Jokaisesta annetusta äänestä Tradenomiliitto lahjoittaa 2 euroa ennaltavalittuihin hyväntekeväisyyskohteisiin.  Minua äänestäneet kerryttävät kaksi euroa / ääni  Mieli ry:n toimintaaan.

 

Äänestä tästä

Vaikuta ja käytä ääntäsi, äänestämään pääset tästä

Tykkäsitkö tästä? Jaa vapaasti muillekin