CoachingMieliMuutosvalmennusPsykologiaTiedeTyöhyvinvointiTyöhyvinvointi

Coaching edisti tutkijan ajattelua

Coaching akateemikon kanssa

Osa asiakkaistani on erikoistunut syvästi omiin asiantuntija-aiheisiinsa, väitellyt niistä, tai tehnyt pitkän taustan tutkijana yliopistolla tietyn aiheen piirissä. 

Akateeminen mieli kaipaa ehkä selkeämmin haastamista kuin ei haastamiseen tottunut mieli. Akateemisissa piireissä, yliopistoilla ja tutkimuspuolella kilpailu esimerkiksi rahoituksista on kovaa ja tutkijan on monesti löydettävä se pieni ero, minkä oma tulokulma tutkimukseen tarvitsee. Sen voi löytää vaikka coachingin avulla, kun mieli saa yllättäviäkin kysymyksiä mihin vastata. Aivot alkavaat ajatella, uudella tavalla, uusia asia, tapahtuma, tai ideayhdistelmiä luoden.

Coaching auttaa, kun mieli kaipaa pallotteluseinää.

"Valmentajakin tarvitsee välillä valmennusta. Otin yhteyttä Terhiin, kun kaipasin hyvää pallotteluseinää ja ajatusteni todellista haastajaa. Terhin kanssa coaching tuntuu turvalliselta ja tiedän, joka kerta olevani taitavan, sekä osaavan coachin kanssa tekemisissä. Suosittelen lämpimästi Terhiä coachiksi kenelle tahansa itsensä todellisesta kehittämisestä kiinnostuneelle aiheesta kuin aiheesta."
Hilkka Poutanen
Johtajuusvalmentaja, tutkija, NLP Personal Coach, Reteaming Coach

Video: Terhin coaching kehitti ajattelua

Hilkka Poutanen

Hilkka Poutanen väitteli Oulun yliopistossa tietotekniikan laitokselta johtajuudesta vuonna 

 

 

Poutasen väitös Developing the role of human resource information systems for the activities of good leadership on erinomainen ja kenen tahansa jotamisen kehittämisessä hyvin hyödynnettävä. 

 

Lue lisää coachingista:

Tykkäsitkö tästä? Jaa vapaasti muillekin